Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

SUMMER MAKE-UP TUTORIAL...

Χαιρετω τις ομορφες!!! Το καλοκαιρι εφτασε στη μεση για τα καλα και μιας και ακομα δεν ειμαι απο τις τυχερες που εχουν φυγει διακοπες ειπα να σας δειξω ενα καλοκαιρινο μακιγιαζ που το εχω φορεσει πολυ σε βραδυνες εξοδους και πιστευω οτι και εσεις θα το ευχαριστηθειτε πολυ... Εχει πολυ ομορφα καλοκαιρινα χρωματα και πιστευω ειναι πολυ ευκολοφορετο!Για να ξεκινησουμε....

ΠΡΟΣΩΠΟ :
Επειδη ειναι καλοκαιρι δεν θελουμε να παραφορτωσουμε το προσωπο μας οποτε εγω προτιμησα να περασω σε ολο το προσωπο μου μια κρεμα BB που ειναι ο,τι πρεπει για αυτο τον καιρο. Υστερα φωτιζουμε τα ματια με λιγο concealer και απλωνουμε μια διαφανη πουδρα μονο για να μην γυαλιζουμε... Με ενα bronzer τονισα το κοκκαλο κατω απο τα μηλα, την μυτη και τις ριζες των μαλλιων και με μια ροζ τερακοτα τονισα τα μηλα και την μυτη μου.

MATIA :
Βαζω αρχικα ενα eyeshadow base γιατι θελω να κρατησω οσο το δυνατον περισσοτερο το μακιγιαζ μου ανεπαφο. Υστερα με ενα fluffy πινελο και μια εντονη μωβ σκια τονιζω την κογχη του ματιου μου... Για να την σβησω απαλα προς τα πανω με ενα καθαρο πινελο παιρνω λιγη ανοιχτη μωβ σκια ( εγω προτιμησα με αρκετη χρυσοσκονη) και το ντεγκρανταρω...Με ενα πινελο με σφουγγαρακι παιρνω μια ανοιχτη βεραμαν σκια και την απλωνω σε ολο το ματι. Με το ιδιο πινελο παιρνω μια λιγο πιο σκουρα σια και την τοποθετη στην εξωτερικη γωνια του ματιου. Με ενα καθαρο fluffy πινελο στη συνεχεια παιρνω μια μπλε-μωβ σκια και ανακατευω την μωβ με την βεραμαν για ενα πιο blended αποτελεσμα. Περναω αρκετη απο την μωβ σκια και το κατω βλεφαρο. Με ενα λεπτο καθαρο πινελο περναω μια μπεζ σκια στο κοκκαλο του φρυδιου και τον εσω κανθο του ματιου μου. Τον εσω κανθο τον τονιζω και με λιγο ασπρη σκια με χρυσοσκονη. Λεπτη γραμμη eyeliner πολυ μασκαρα και λιγο μπεζ μολυβι στον κατω βλενογονο και ετοιμη!

ΦΡΥΔΙΑ :
Με ενα μολυβι σε αποχρωση σκουρα καφε τονιζω το φρυδι μου, γεμιζω οτι κενο εχω και τραβαω το τελειωμα του ωστε να γινει λιγο πιο μακρυ. Υστερα με ενα στραβο λεπτο πινελο αναμυγνειω σκουρα καφε σκια με λιγη μαυρη και τονιζω το τελος του φρυδιου μου, στη μεση απλωνω μονο τη σκουρα καφε και στην αρχη μια ανοιχτη καφε σκια... Με ενα πινελο φρυδιων τα χτενιζω ωστε να φαινονται φυσικα...

ΧΕΙΛΗ :
Στα χειλη προτιμησα το καλοκαιρινο αγαπημενο μου κραγιον σε μωβ-βιολετι αποχρωση... Αν θελετε μπορειται να βαλετε μαζι και λιγο gloss διαφανο, θα δειξει πολυ καλο!

Αυτη ειναι η καλοκαιρινη μου προταση για ενα ομορφο βραδυνο μακιγιαζ!! Καλα να περνατε ομορφες xoxo
 
ΠΡΟΪΟΝΤΑ :
garnier bb cream miracle skin perfector 02- light
essence fix&matte! translucent loose powder
flormar full coverage concealer 04
radiant eyeshadow base
golden rose terracotta glitter eyeshadow 214
essence 3d eyeshadow 02 irresistible purr-ple
meis cosmetics eyeshadow pallette 03
beauty line cosmetics bronzer 015
farmasi terracotta 504
paris berlin intense liner IL 1
annie eyebrow pencil brown 02
golden rose instant full volume cat walk mascara deep black
lovie lipstick 60