Κυριακή 28 Απριλίου 2013

PETROL SMOKEY LOOK TUTORIAL...

Χαιρετω τις ομορφες!!!! Σημερα θα σας δειξω ενα smokey look με ακρως καλοκαιρινα χρωματα, χρωματα τις θαλασσας, πετρολ και τιρκουαζ. Πιστευω σε ολες μας αρεσουν και ειναι μια πολυ καλη εναλλακτικη για να συνεχισουμε να βαφομαστε smokey ακομα και το καλοκαιρι!!!!



ΜΑΤΙΑ:
Αρχιζουμε απο τα ματια και αφηνουμε την βαση για το τελος για να μπορουμε να διορθωσουμε οτιδηποτε μας λερωσει το προσωπο. Βαζω στο πανω και κατω βλεφαρο concealer, ταμποναρω πουδρα και τοποθετω το eyeshadow base. Με ενα μπλε σκουρο μολυβι μουτζουρωνω το μισο κινητο του βλεφαρου και με ενα μικρο πλακε πινελακι το σβηνω και το απλωνω σε ολο το κινητο. Απλωνω απο πανω την πετρολ σκια και με ενα blending rush σβηνω τις ακρες. Με ενα fluffy πινελακι παιρνω λιγη τιρκουαζ σκια και την τοποθετω ακριβως εκει που εσβησα την πετρολ. Με το ιδιο πινελακι την βσηνουμε προς τα πανω. Υστερα με μια πολυ ανοιχτη γαλαζια που την αναμιγνυω με λιγη ασπρη φωτιζω το κοκκαλο του φρυδιου. Με eyeliner τραβαω μια μεσαιου παχους γραμμη και την τραβαψ ελαχιστα εξω απο το ματι. Στο κατω βλεφαρο περναω μαυρο μολυβι στη γραμμη των βλεφαριδων αλλα και στο εσωτερικο βλενογοννο. Με το πλακε πινελακι που σβησαμε το μπλε μολυβι στο κινητο θα παρουμε λγη πετρολ σκια και θα σβησουμε το μαυρο μολυβι στο κατω βλεφαρο. Με μια ιριδιζουσα ασπρη σκια βαζουμε ενα μικρο δακρυ στον εσω κανθο του ματιου μας και τελειωνουμε με πολλες στρωσεις μαυρης μασκαρας πανω και κατω.


ΠΡΟΣΩΠΟ :
Καθαριζουμε οοοοτι σκια εχει πεσει κατω απο τα ματια μας και παιρναμε τη βαση μας. Επελεξα μια πιο σκουρα κατα 2 τονους απο το φυσικο μου για να ειναι πιο καλοκαιρινο το look. Κατω απο τα ματια προσθετω concealer για να φωτισω αλλα και να τονισω το μακιγιαζ μου. Πουδραρω ολο το προσωπο και με ενα στραβο χοντρο πινελο περναω τερρακοτα απο κατω απο το κοκαλο του μηλου σβηνοντας προς τα πανω, στις ριζες των μαλλιων στο κουτελο και λιγο στη μυτη μου. Με το ιδιο πινελο με ενα ροζ ρουζ ονιζω τα μηλα μου και τη μυτη μου...

XEΙΛΗ :
Φτιαχνουμε το περιγραμμα με ενα μπεζ μολυβι και διορθωνουμε οπου χρειαστει. Υστερα γεμισα με ενα σκουρο ροζ κραγιον και φωτισα τ κεντρο τους με ενα πιο ανοιχτο ροζ. Αν θελετε βαζετε και ενα πολυ ωραιο gloss φια πιο εντονο αποτελεσμα.



ΦΡΥΔΙΑ:
Με το ειδικο χτενακι τα χτενιχουμε στο σχημα που θελουμε και με ενα πολυβακι ή σκια γεμιζουε τα κενα...


ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ....
Βαλτε στις ακρες των βλεφαριδων σας λιγη μπλε μασκαρα. Εμενα μου αρεσε. ΕΣΑΣ???