Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Lana Del Rey for H&M

Χαιρετω τις ομορφες και παλι!!
Σημερα καθως κοιταγα στο internet ψαχνωντας ενα φορεμα επεσε το ματι μου στην καινουρια κολεξιον του  H&M FALL-WINTER 2013. Μια γνωριμη φυσιογνωμια φορωντας ρουχα του αγαπημενου μου καταστηματος μου κεντρισε το ενδοιαφερον. Ειναι η πασιγνωστη πλεον και σε πολλους αγαπημενη Lana Del Rey. Συγγνωμη που το λεω αλλα δεν ειμαι απολυτη φαν της καθως καποια απο τα κομματια της τα βρηκα λιγο εκκεντρικα αλλα οσο την ακουω και την ξανα ακουω ολο και μ'αρεσει περισσοτερο. Η κοπελα ομως το παραδεχομαι οτι εχει ταλεντο και οχι μονο στην μουσικη αλλα και μπροστα στο φακο. Ειναι ΚΟΥΚΛΑ!!! εχει εξαιρετικο υφος και υποστηριζει οτι και να φορεσει με ενα δικο της μοναδικο τροπο. Σας παρουσιαζω λοιπον την νεα κολεξιον για φθινοπωρο-χειμωνα 2013 με την Lana Del Rey...

 Φιλακια ομορφες!!

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

autumn make up!!!

Χαιρετω τις ομορφες.!! Χθες αργα το βραδυ και περνωντας μια ατελειωτη ωρα βαρεμαρας αποφασισα να κανω το δευτερο make up tutorial μου και φυσικα να σας το παρουσιασω.

Λογω του οτι μπηκε το φθινοπωρο (οσο και να ποναει καποιους η ιδεα εγω μπορω να πω πως ειμαι αρκετα χαρουμενη γιατι με κουρασε η ζεστη) αποφασισα να δοκιμασω πιο σκουρα και εντονα χρωματα απο την καινουρια παλετα που σας ειχα δειξει στο πρωτο μου tutorial....



Γι'αυτο το λογω ξεκιναω μονο με το concealer και το eyeshadow base μου ωστε να μπορεσω να καθαρισω το προσωπο μου εαν τυχον υπαρξει ακποιο ατυχημα με την σκια μου...
 Ξεκινησα με την γωνια των ματιων μου τοποθετωντας μια εντονη μωβ σκια και στην συνεχεια στο υπολοιπο κινητο βλεφαρο μαι απαλη ιριδιζουσα ροζ.
Τονισα  το ματι μου, πατωντας πανω στο μωβ χρωμα, με ενα απαλο καφε χρωμα και στο κοκαλο τοποθετησα ενα σκουρο καφε για να δωσει βαθος. Υστερα με ενα blending brush ενοποιησα ολα τα χρωματα μαζι για να εχω ενα ομοιομορφο αποτελεσμα. Στην ριζα των κατω βλεφαριδων με ενα λεπτο πινελακι εκανα μια γραμμη με την σκουρα καφε σκια και την ενωσα στην ακρη του ματιου μ με την γωνια του πανω βλεφαρου για πιο εντονο αποτελεσμα. Για highlight χρησιμοποιησα μια ιριδιζουσα σαμπανι σκια κατω απο το φρυδι και στην εσωτερικη γωνια του ματιου μου. 
Τελειωνοντας με τα ματια καθαρισα το κατω μερος του ματιου μου και τοποθετησα την αγαπημενη BB cream της GARNIER για ενα ελαφρυ αλλα και τελειο προσωπο. Για να σταθεροποιησω το μακιγιαζ μου περασα μια στρωση πο την καινουρια μου very me πουδρα της ORIFLAME. Λιγο bronzer στο κοκαλο του μηλου για να δωσω σχημα στο προσωπο μου, μπολικη μασκαρα για εντονο βλεμμα και τελειωνω με ενα γλυκο lipgloss στο ροζ κουφετι.... Αυτο ηταν το χθεσινο μακιγιαζ που εκανα ελπιζω να σας αρεσει.
Τα προϊοντα που χρησιμοποιησα θα τα γραψω απο κατω...






01. ΒΒ cream 02-light GARNIER
02.Concealer Light Avon
03.Shine powder Very Me matte light ORIFLAME
04.168in1 pallete
05.Multi action False Lashers mascara ESSENCE
06. Eyeshadow base RADIANT
07.Bronzing powder 01 bronzing queen ESSENCE
08. XXXL shine lipgloss 04 rising star ESSENCE



Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

BLOSSOM ETC...

Χαιρετω τις ομορφες! Λοιπον κοριτσια κανοντας βολτα στα αγαπημενα ΗΟΝDOS CENTER και χαζευοντας τις κρεμες σωματος επεσε το ματι μ σε ενα stand διπλα στο ταμειο με προϊοντα της essence τα οποια πρωτη φορα βλεπω ειναι η αληθεια. Δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι παλια ή καινουρια σειρα το ζητημα ειναι οτι εχει προϊοντα σε εξεφτελιστικες τιμες. Αυτο που κινησε την περιεργεια μου σε 'μενα και την κολλητη μ ηταν αυτη η πουδρα.

 Εχει τρια χρωματα ανοιχτο bronze,σαμπανι και ροζ. Ο συνδιασμος αυτος ειναι εξαιρετικος για την επιδερμιδα γιατι δινει φως εκει που χρειαζεται και με τους ιριδισμους π εχει δινει μια εξαιρετικη νοτα στο μακιγιαζ χωρις να δειχνει υπερβολικο.
Την ερωτευτηκα με την πρωτη ματια και την αγαπησα με την πρωτη δοκιμη!Κοριτσια αμα την βρειτε αγοραστε την την προτεινω ανεπιφυλακτα!!! φιλακια πολλα....