Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

BLOSSOM ETC...

Χαιρετω τις ομορφες! Λοιπον κοριτσια κανοντας βολτα στα αγαπημενα ΗΟΝDOS CENTER και χαζευοντας τις κρεμες σωματος επεσε το ματι μ σε ενα stand διπλα στο ταμειο με προϊοντα της essence τα οποια πρωτη φορα βλεπω ειναι η αληθεια. Δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι παλια ή καινουρια σειρα το ζητημα ειναι οτι εχει προϊοντα σε εξεφτελιστικες τιμες. Αυτο που κινησε την περιεργεια μου σε 'μενα και την κολλητη μ ηταν αυτη η πουδρα.

 Εχει τρια χρωματα ανοιχτο bronze,σαμπανι και ροζ. Ο συνδιασμος αυτος ειναι εξαιρετικος για την επιδερμιδα γιατι δινει φως εκει που χρειαζεται και με τους ιριδισμους π εχει δινει μια εξαιρετικη νοτα στο μακιγιαζ χωρις να δειχνει υπερβολικο.
Την ερωτευτηκα με την πρωτη ματια και την αγαπησα με την πρωτη δοκιμη!Κοριτσια αμα την βρειτε αγοραστε την την προτεινω ανεπιφυλακτα!!! φιλακια πολλα.... 

10 σχόλια:

  1. wow!! Είναι τόσο όμορφο!Θα με κάνεις να ψάχνω essence αύριο!!
    Σε ποιο πήγες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στης Ερμου. ειναι διπλα στα αντιληιακα... θα ξετρελαθεις και με την τιμη. εχει και αλλα προϊοντα η σειρα οπως σκιες υγρο ρουζ lip gloss μολυβια ματιων και αρωμα... θα τρελαθεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία!Θα πάω!!Τι στο καλό σε μια μέρα δεν θα τα εχουν αδειάσει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω δοκιμάσει αρκετά προϊόντα από essence αλλά αυτή την πούδρα όχι! Μάλλον καινούργια θα είναι! Αν βρεθώ Ερμού θα πάω να τσεκάρω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγω εχω δοκιμασει πολλα προϊοντα της γι'αυτο και ξαφνιαστηκα οταν την ανακαυψα γιατι δεν την ειχα ξαναδει...

      Διαγραφή
  5. Φαίνεται πολύ όμορφη πούδρα!Η αλήθεια είναι πως δεν την έχω ξαναδεί...πολύ χαριτωμένο σχεδιάκι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι πολυ ομορφη και πιστευω πως ταιριαζει και σε ολες τις επιδερμιδες...

      Διαγραφή
  6. Επισης κοριτσια αυτο π ξεχασα να προσθεσω ειναι πως σε μαυρισμενες η λιιιιγο πιο σκουρες επιδερμιδες ταιριαζει απολυτα και ως highlighter. αφηνει μια γλυκια ροζ απαλη και ιριδιζουσα νοτα στο μακιγιαζ που θα λατρεψετε... φιλακια πολλα.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πήγα!!!Πραγματικά θέλω να σε ευχαριστήσω που το μοιράστηκες μαζί μας!!!Παίζει να ήταν και η πιο ωραία συλλογή! Πήρα την πούδρα,το ρουζ ,τα 2 μολύβια και τα 2 lip gloss και όλα αυτά με 7 ευρώ!
    Ακόμη και η κολόνια είναι ωραία!Θυμίζει Oh lola ή Daisy από Marc Jacobs!!Όταν ξαναπεράσω θα την τσιμπήσω και αυτή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρομαι παρα πολυ που σ αρεσε. Πιτεψε με ηθελα και εγω να τα παρω ολα αλλα ειπα να κανω κρατη γιατι χρειαζομουν αλλα προϊοντα περισσοτερο. εχω σκοπο ομως να παω και να τα τσακισω ολα. Περιμενω να ακουσω και τα σχολια σου μετα την δοκιμη σου... φιλακια πολλα!

      Διαγραφή